Monday , July 18 2016
Breaking News
Home / ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική σχέση με δελφίνι

Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική σχέση με δελφίνι

Malcolm BrennerΈνας γνωστός φιλόζωος, ο 63χρονος συγγραφέας Malcolm Brenner έγραψε ένα βιβλίο βασισμένο στην έξι μηνών σεξουαλική σχέση του με ένα δελφίνι και υποστήριξε πως δεν πρέπει να θεωρείται «αφύσικη πράξη».

Ο Malcolm Brenner μίλησε στη Mirror με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ του BBC στο οποίο η ερευνήτρια Margaret Howe Lovatt παραδέχεται ότι είχε επίσης σεξουαλικές εμπειρίες με ένα δελφίνι κατά τη διάρκεια επιστημονικής έρευνας.

Ο Brenner ισχυρίζεται πως αναπτύχθηκε η σχέση με ένα πανέξυπνο θηλαστικό, την Dolly σε πάρκο στην Florida το 1971, όταν ο ίδιος ήταν 20 χρονών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το θηλυκό θηλαστικό τον πλησίασε όταν βρίσκονταν μαζί σε μία πισίνα. «Είναι ασυνήθιστο μονάχα επειδή δεν συμβαίνει συχνά, οπότε ο κόσμος θεωρεί ότι είναι λάθος. Είναι κάτι υπερβατικό να κάνει κανείς έρωτα με ένα δελφίνι. Το δελφίνι είναι έξυπνο και δημιουργικό πλάσμα και ο έρωτας είναι η τέλεια πράξη»δήλωσε ο Brenner στη Mirror.

Σύμφωνα με του ισχυρισμούς του συγγραφέα του βιβλίου «Wet Goddess», το δελφίνι ήταν αυτό που… έκανε την πρώτη κίνηση! «Μου αποκάλυψε τις προθέσεις της με τον τρόπο που έβαζε το σώμα της μπροστά μου» είπε.

Μετά από περίπου εννέα μήνες, το πάρκο Floridaland πωλήθηκε και η Dolly στάλθηκε στο Oceanarium του Gulfport. Το δελφίνι απεβίωσε εκεί με τον συγγραφέα να υποστηρίζει ότι επρόκειτο για αυτοκτονία και ότι η Dolly σταμάτησε να αναπνέει για να πεθάνει.

Παρόλο που τα ΜΜΕ στη Florida δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την υπόθεση του από τις τοπικές αρχές, φαίνεται ότι η σχέση του Brenner δεν παραβίαζε κάποιο νόμο μέχρι το 2011.

Όπως αναφέρει το newsbeast, μέχρι σήμερα το βιβλίο «Wet Goddess» του Brenner έχει πωλήσει περίπου 230 αντίγραφα. Οι προμηθευτές το πωλούν για 16,95 δολαρίων στην Amazon.

«Έγραψα αυτό το βιβλίο για τα δελφίνια επειδή κακομεταχειριζόμαστε τα ζώα αυτά, αφού τα κρατάμε σε αιχμαλωσία», ανέφερε ο Brenner και πρόσθεσε «Εμείς θα πρέπει να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να τους φερόμαστε με περισσότερο σεβασμό και αξιοπρέπεια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*