καλό σεξΗ πρώτη εντύπωση θεωρείται πολύ σημαντική σε κάθε νέα γνωριμία. Έτσι ένας άνδρας μπορεί να χαρακτηρίζεται ακαταμάχητος και γοητευτικός στο πρώτο ραντεβού αλλά στο αιώνιο ερώτημα των γυναικών, πόσο καλός εραστής είναι στο σεξ, η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις.
Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν ορισμένες συνήθειες, που μαρτυρούν όχι μόνο στοιχεία της προσωπικότητας αλλά και τις αποδόσεις τους στο σεξ. 
Συγκεκριμένα η Pam Spurr, συγγραφέας του Steamy, αποκωδικοποίησε ορισμένες ανδρικές συνήθειες ,οι οποίες φανερώνουν το τρόπο με το οποίο κάνουν σεξ.
πες μου τι γυμναστική κάνει
Οι άνδρες που γυμνάζονται, συνήθως είναι καλοί στην κρεβατοκάμαρα αφού νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση ενώ έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τους… κοινούς θνητούς. Από την άλλη οι φανατικοί, που περνούν ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο η ειδική λέει πως δεν είναι και οι καλύτερες περιπτώσεις.
δε διστάζει να αυτοσαρκαστεί
Ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί, δείχνει πως δεν είναι εγωκεντρικός πράγμα καλό για το σεξ!
 κοιτάξτε πως οδηγά
Οι άνδρες που εξοργίζονται και θυμώνουν όταν οδηγούν δείχνουν ότι είναι ανυπόμονοι…Αν οδηγεί γρήγορα επισημαίνει η ειδικός σημαίνει ότι παθιάζεται στη κρεβατοκάμαρα και αποζητά το σεξ με διάρκεια. Στην αντίθετη περίπτωση, οδηγάει δηλαδή με ρυθμό χελώνας, τότε δείχνει ότι δεν είναι της δράσης..
 «μιλάει» με τα χέρια του
Αν συνηθίζει να κάνει μεγάλες και δραματικές κινήσεις, αυτό υποδεικνύει ότι θα έχει όρεξη και φαντασία στην κρεβατοκάμαρα.
έχει εμμονή με το ντύσιμο
Αν έχει εμμονή με την εμφάνισή του  ίσως να μην είναι τόσο περιπετειώδης στο κρεβάτι λέει η Dr. Pam Spurr, συγγραφέας . Από την άλλη, ένας άνδρας που δεν τον νοιάζει να αλλάξει κάλτσες ή να ταιριάζουν τα παπούτσια του με τα ρούχα του; «Σίγουρα θα είναι τεμπέλης στο κρεβάτι» λέει η Dr. Pam.
τα χρήματα δεν έχουν σημασία
« Οι άνδρες που υπενθυμίζουν διαρκώς πόσα λεφτά έχουν δεν μπαίνουν στη διαδικασία να μάθουν τι αρέσει στο έτερο ήμισυ λέει η Dr. Pam
η γλώσσα πάει…ροδάνι
«Ένας άνδρας που χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια του και είναι εκφραστικός, το πιο πιθανόν να είναι καλός εραστής», λέει η ψυχολόγος Corrine Sweet η συνιστά στις γυναίκες να μείνουν μακριά από τους άνδρες που παίζουν πολύ με τα χέρια τους.
Σύμφωνα με τους κανόνες της γλώσσας του σώματος, είναι πολύ πιθανόν να έχουν ανασφάλειες στις ερωτικές τους περιπτύξεις.
Iatropedia.gr

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.