Monday , July 21 2014
Breaking News
Home / ΣΕΞ-ΣΧΕΣΕΙΣ / Ποιοι τύποι ανδρών κάνουν καλύτερο σεξ;

Ποιοι τύποι ανδρών κάνουν καλύτερο σεξ;

  • Tweet
3fa007638c085d9d34d1fb60d14a315d.w600.h340.z1Μπορεί ο έρωτας να περνά από το στομάχι αλλά φαίνεται ότι εξαρτάται και από τον τύπο που έχει ο κάθε άνδρας. Μάλιστα όσο περισσότερο ευχαριστημένη είναι η γυναίκα από τον σύντροφό της τόσο καλύτερη είναι και η ερωτική τους ζωή.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από το Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, η σεξουαλική απόλαυση των γυναικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατανόηση του συντρόφου τους.
Όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί όσοι άνδρες άκουγαν προσεκτικά τις συντρόφους τους, συμμερίζονταν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους κέρδιζαν στα σημεία..
ασχολούνται με τα οικιακά
Οι άνδρες που κάνουν περισσότερες δουλειές του σπιτιού  όσες δηλαδή θεωρούνται γυναικείες, όπως το καθάρισμα, το μαγείρεμα και το πλύσιμο, κάνουν λιγότερο σεξ σε σχέση με εκείνους που δεν ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού.
Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «American Sociological Review», δείχνουν πως τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, είχαν μειωμένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών.
«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.
αριστερόχειρες εναντίον δεξιόχειρες
Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι οι αριστερόχειρες  κάνουν καλύτερο σεξ από τους δεξιόχειρες. Την ίδια στιγμή δηλώνουν «απόλυτα ικανοποιημένοι» από την σεξουαλική τους ζωή σε ποσοστό 86%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των δεξιόχειρων ήταν μόλις 15%.
Υπάρχουν αρκετές θεωρίες για τους λόγους που οι αριστερόχειρες αισθάνονται πολύ πιο ικανοποιημένοι από τους δεξιόχειρες στο σεξ. Μία εξήγηση βασίζεται στην θεωρία ότι εκτίθενται σε υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης κατά τους μήνες που είναι έμβρυα στη μήτρα.
Πηγή.Iatropedia.gr
  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>