Saturday , February 1 2014
Breaking News
Home / ΑΡΘΡΑ / Ποιο σημείο του σώματος των ανδρών μαρτυρεί τις απιστίες τους

Ποιο σημείο του σώματος των ανδρών μαρτυρεί τις απιστίες τους

  • Tweet

Ποιο σημείο του σώματος των ανδρών μαρτυρεί τις απιστίες τουςΜπορεί οι άνδρες να κρατούν κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα αλλά πλέον αυτό δεν θα διαρκεί για πάντα. Όσο και αν ακούγεται παράδοξο ένα σημείο του σώματος τους μπορεί να μαρτυρήσει τις.. απιστίες τους, σημεία του χαρακτήρα τους αλλά και τους κινδύνους που διατρέχουν.

 Επιστημονική έρευνα που έγινε  από το Πανεπιστημίου του Όσλο απέδειξε ότι το μέγεθος των προσόντων των ανδρών βγάζει στη φόρα τα άπλυτα τους.
Σύμφωνα με τους Νορβηγούς επιστήμονες όσοι άνδρες διαθέτουν μεγάλα προσόντα έχουν και ακόρεστη σεξουαλική επιθυμία διάθεση που τους καθιστά επιρρεπείς στην απιστία.
Οι ερευνητές τονίζουν ότι όσο πιο αναπτυγμένη είναι η περιοχή των ανδρικών γεννητικών οργάνων τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα σπέρματος που παράγουν άρα και η ανάγκη για σεξουαλική επαφή.
Kαλύτεροι μπαμπάδες
Για τους επιστήμονες, το μέγεθος των όρχεων, πιθανόν μέσω της ορμόνης τεστοστερόνης, επηρεάζει τη συμπεριφορά των ανδρών. «Ξέρουμε ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης υποχωρούν όταν οι άνδρες γίνονται πατέρες», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας δρ. Τζέημς Ρίλινγκ.
Από την άλλη πλευρά οι άνδρες με μικρά προσόντα μπορούν αν γίνουν καλύτεροι μπαμπάδες.
Όπως κατέληξε εξάλλου παλαιότερη έρευνα οι άνδρες με μικρότερο μέγεθος όρχεων είναι πιο καλοί στην ανατροφή των παιδιών αλλά και στη φροντίδα τους, ασχολούνται με το τάισμα, το μπάνιο του μωρού  αφοσιώνονται πιο εύκολα στην σύντροφο και την οικογένειά τους και τείνουν να είναι μονογαμικοί.
Δείκτης υγείας
Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας που πραγματοποίησαν τη σχετική μελέτη πιστεύουν ότι τα ευρήματά τους υποδηλώνουν ότι το μέγεθος των όρχεων αποτελεί δείκτη της υγείας και ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη του καρδιαγγειακού κινδύνου.
Εντούτοις στο άρθρο τους που δημοσιεύεται στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM) δεν αποσαφηνίζουν ποιο μέγεθος… θεωρείται μεγάλο.
«Παρά το γεγονός ότι τα  μεγάλα προσόντα θεωρούνται γενικώς δείκτης της αναπαραγωγικής ικανότητας, τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι αυτή η αντικειμενική παράμετρος θα μπορούσε να παράσχει ενδείξεις για την γενικότερη κατάσταση της υγείας και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Τζιούλια Ραστρέλι.
Καταλήγοντας οι ερευνητές δεν έκρυψαν την έκπληξη τους γαι τα ευρήματα αυτά αφού, προγενέστερες μελέτες είχαν δείξει ότι οι άνδρες με μεγάλους όρχεις είναι πιο γόνιμοι – γεγονός το οποίο γενικώς εκλαμβάνεται ως ένδειξη καλής υγείας.
Πηγή : Iatropedia.gr
  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>