Tuesday , August 27 2013
Breaking News
You are here: Home / ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ / Προσφορά του τoυ e-health στούς αναγνώστες του

Προσφορά του τoυ e-health στούς αναγνώστες του

  • Tweet

Οι περισσότερες από τις μελέτες που διερευνούν τις επιπτώσεις των οικονομικών κρίσεων στην ποιότητα ζωής των ατόμων δείχνουν συσχέτιση ανάμεσα στην ανεργία ή άλλους οικονομικούς δείκτες και τα επίπεδα γενικής νοσηρότητας, θνητότητας, κατάθλιψης και αυτοκτονικότητας.

Οι κύριες συνέπειες μιας οικονομικής κρίσης είναι η ανεργία, η μείωση του εισοδήματος, η γενικευμένη αβεβαιότητα και η περικοπή των δημοσίων δαπανών, περιλαμβανομένων των δαπανών για την υγεία. Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης οι φτωχοί αποτελούν ομάδα κινδύνου, αφού είναι οι πρώτοι που πλήττονται.

Παράλληλα, τα άτομα που ήδη νοσούν από ψυχικά νοσήματα, λόγω της υπάρχουσας έκπτωσης στη λειτουργικότητα, αποτελούν επίσης ομάδα υψηλού κινδύνου, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο όπου η φτώχεια ευνοεί τις ψυχικές διαταραχές αλλά και το αντίστροφο.

Προτεραιότητα για το e-ehealth  είναι η εξασφάλιση όσων περισσοτέρων διευκολύνσεων για τους αναγνώστες του στον τομέα της υγείας .Σε συνεργασία με το εργαστήριο A.T.Chr. Genesis πού βρίσκεται στη οδό Χρυσάνθου Επισκόπου Πάφου 2 (κοντά στο παλιό νοσοκομείο) στην Λεμεσό εξασφαλίσαμε  έκπτωση 35 % σε όλες τις αναλύσεις που γίνονται στο εργαστήριο. Παρουσιάζοντας το πιο κάτω κουπόνι στο εργαστήριο μπορείτε να έχετε την έκπτωση σας. H προσφορά ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Στοιχεία εργαστηρίου.

Α.Τ.Chr.Genesis Clinical Lab.
Thl. . 25828800, 99469827
 
 
 

 

  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Scroll To Top
shared on wplocker.com