Sunday , July 13 2014
Breaking News
Home / ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ / Προτεραιότητα στην υγεία θέτουν τα πρακτορεία μοντέλων της Αγγλίας

Προτεραιότητα στην υγεία θέτουν τα πρακτορεία μοντέλων της Αγγλίας

  • Tweet

Στην προσπάθεια να περιοριστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι νεαρές κοπέλες και σχετίζονται με το «κυνήγι της ομορφιάς», αποφάσισαν να συμβάλουν τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων από την Αγγλία.

Έτσι, έθεσαν αυστηρούς κανόνες που απαγορεύουν το σολάριουμ και το μόντελιγκ σε ηλικίες κάτω των 16 ετών. Επιπλέον, έθεσαν απαράβατα όρια στο βάρος των μοντέλων τους.

Επιπλέον, πέραν των απαγορεύσεων που τέθηκαν, η κίνηση αυτή σκοπό έχει να τονίσει ότι η προστασία της υγείας είναι σημαντικότερη από την εμφάνιση. Άλλωστε, το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε νέα κορίτσια που υποβάλουν τον εαυτό τους σε εξαντλητικές δίαιτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον τρόπο αυτό, η Αγγλία γίνεται η πρώτη χώρα που εφαρμόζει τέτοιους κανονισμούς. Ανάμεσα στα πρακτορεία που συμφώνησαν για την επιβολή τους, είναι και τα Elite, Premier Model Management, Storm και Next.

 

ΠΗΓΗ: Medicalnews.gr

  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>