Saturday , February 1 2014
Breaking News
Home / ΑΡΘΡΑ / Τα σεξο-περίεργα που μας χαλούν την ερωτική ζωή!

Τα σεξο-περίεργα που μας χαλούν την ερωτική ζωή!

  • Tweet
σεξο-περίεργαΟι λεπτομέρειες είναι γνωστό ότι κάνουν την διαφορά στην καθημερινότητα μας. Έτσι και η   σεξουαλική ζωή  δεν θα μπορούσε να  αποτελέσει εξαίρεση αφού ορισμένες από αυτές  δολοφονούν το σεξ.
Επιστήμονες ανακάλυψαν έξι λόγους που δεν φαντάζεσθε οι οποίοι ”πυροβολούν” την σεξουαλική ζωή.
Όσο μεγαλύτερη είναι η ζώνη..
Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The International Journal of Impotence Research, έδειξε ότι  όσο μεγαλύτερη περιφέρεια έχουν οι άνδρες τόσο περισσότερο δυσκολεύονται να…τερματίσουν.
 Και αυτό γιατί τα πολύ υψηλά επίπεδα εστραδιόλης που συσσωρεύονται λόγω του κοιλιακού πάχους μπορούν να οδηγήσουν σε στυτική δυσλειτουργία, μία κατάσταση η οποία είναι πολύ πιο κοινή στους παχύσαρκους άνδρες.
επικίνδυνα «κουνελάκια»
Επτά στα οκτώ ερωτικά βοηθήματα σύμφωνα με έρευνα του Ολλανδικού Οργανισμού Εφαρμοσμένων Επιστημονικών Ερευνών, περιέχουν επικίνδυνες συγκεντρώσεις φθαλικών ενώσεων.
Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι επιστήμονες  η έκθεση σε αυτές τις φθαλικές ενώσεις -ειδικά του γεννητικού συστήματος που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο- σχετίζεται με  χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, μικρότερη ποσότητα σπέρματος, αλλά και άλλες μορφές καρκίνων.
Οι δυσάρεστες οσμές
 Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του New Mexico, κατέληξε στο συμπέρασμα  ότι οι δυσάρεστες οσμές αποτρέπουν την διάθεση για σεξ. Έτσι ένα δωμάτιο που μυρίζει άσχημα ρίχνει αυτόματα την λίμπιντο σε αντίθεση με ένα ζεστό χώρο όπου είναι καθαρός και τακτοποιημένος.
Πρωτότοκος μεσαίος ή τελευταίος ;
Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Florida Atlantic τα πρωτότοκα παιδιά μιας οικογένειας επιθυμούν λιγότερους ερωτικούς συντρόφους τέσσερις κατά μέσο όρο από τα μικρότερα αδέρφια τους . Στην πλειοψηφία τα πρωτότοκα δίνουν έμφαση στους μακροπρόθεσμους στόχους, όπως το να αποκτήσουν οικογένεια νωρίς στη ζωή τους, ενώ τα μικρότερα αδέρφια προτιμούν πιο βραχυπρόθεσμες και έντονες σχέσεις.
Οι μεγαλύτεροι ταυτίζονται περισσότερο με το πρότυπο των γονιών τους, ενώ οι μικρότεροι δεν έχουν τέτοιες προσδοκίες και φραγμούς (σε περίπτωση που ανησυχείτε: Παρόλο που τα δεύτερα ή τρίτα παιδιά μιας οικογένειες επιθυμούν περισσότερους εραστές συνολικά, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι είναι πιο επιρρεπή στην απιστία).
το οδοντικό νήμα τι σχέση έχει ;
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται όταν ένας άνδρας δεν χρησιμοποιεί οδοντικό νήμα, επηρεάζεται άμεσα η αναπνοή του με αρνητικές συνέπειες για το έτερο ήμισυ.
Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine κατέστησε σαφές  ότι όσοι πάσχουν από κάποια πάθηση των ούλων έχουν τρεις φορές αυξημένες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας,  σε σχέση με όσους έχουν πιο υγιή στόματα. Και αυτό γιατί τα μη καθαρά ούλα συγκεντρώνουν βακτήρια, τα οποία μπορούν να εισβάλλουν στη ροή του αίματος με συνέπεια να δημιουργούνται θρόμβοι οι οποίοι εμποδίζουν την αιμάτωση των γενετικών οργάνων του άνδρα.
ζεστά πόδια
Τα κρύα πόδια είναι μια από τις βασικότερες αιτίες που η ερωτική ζωή αγγίζει το ναδίρ.  Όπως συμπέρανε μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Groningen, τα μισά από τα 1000  ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα δυσκολεύονταν να έρθουν σε οργασμό εξαιτίας των  κρύων ποδιών. Όταν τους έδωσαν κάλτσες το ποσοστό επιτυχίας εκτοξεύθηκε στο 80%.
Πηγή : Iatropedia.gr
  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>