Saturday , September 17 2016
Breaking News
Home / ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ / ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ: Απόφαση Δ.Σ. για εισήγηση κλιμάκωσης των απεργιακών μέτρων

ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ: Απόφαση Δ.Σ. για εισήγηση κλιμάκωσης των απεργιακών μέτρων

Το Δ.Σ. και οι εκπρόσωποι των επαρχιακών επιτροπών της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ αποφάσισαν  ομόφωνα να εισηγηθούν κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων, κατά την παγκύπρια γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.

Επίσης η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ καλεί τα μέλη της όπως τηρούν τις οδηγίες που εκδόθηκαν από τη Συντεχνία για την επ’ αόριστον απεργία. Τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη των επαρχιακών επιτροπών δεν θα εργάζονται ως Προσωπικό Ασφαλείας αλλά θα απεργούν κανονικά. Κατά τη διάρκεια της απεργίας τα μέλη της Συντεχνίας καλούνται να παρευρίσκονται έξω από τα κατά τόπους νοσοκομεία, εκτός αν υπάρχει άλλη πληροφόρηση από τη Συντεχνία.

Επίσης η Συντεχνία ανακοινώνει ότι έχει δημιουργήσει απεργιακό  ταμείο αλληλεγγύης για κάλυψη  πιθανών αναγκών των μελών της. Στο ταμείο αυτό μπορούν να συνεισφέρουν συνάδελφοι, οργανωμένα σύνολα και απλοί πολίτες.

Τέλος,  η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ καλεί όλα τα μέλη της «ενωμένοι σαν μια γροθιά, με το ηθικό ψηλά να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, και να αγνοούν τους εκφοβισμούς και τις απειλές που δέχονται, κάμνοντας καταγγελίες στη Συντεχνία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*