Thursday , July 3 2014
Breaking News
Home / ΠΑΡΑΞΕΝΑ / Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε την επανένωση δύο ζώων που δεν μπορούσαν να ζήσουν χωριστά!

Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε την επανένωση δύο ζώων που δεν μπορούσαν να ζήσουν χωριστά!

  • Tweet

animalsΈνας τράγος που βρίσκεται σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ, αρνείται να φάει και έχει πέσει σε κατάθλιψη, επειδή αποχωρίστηκε από τον επί χρόνια καλύτερό του φίλο, έναν επίσης συμπαθητικό γαϊδαράκο!

Ένας τράγος ζούσε ανέμελα στην Καλιφόρνια, σε μια φάρμα ζώων με την παρέα ενός γαϊδαράκου, επί δέκα χρόνια.

Η ιδιοκτήτρια της φάρμας ήταν μια ηλικιωμένη, ανήμπορη γυναίκα, η οποία με δυσκολία μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό της.

Έτσι κάποια στιγμή τα ζώα της φάρμας «μετακόμισαν» σε διαφορετικά καταφύγια ζώων και ο τράγος αποχωρίστηκε από τον επί δέκα χρόνια αγαπημένο του φίλο.

Ο τράγος αρνιόταν πεισματικά να φάει και οι υπεύθυνοι του καταφυγίου βλέποντας ότι το ζώο μάλλον είχε πέσει σε κατάθλιψη, αφού ό,τι και να του έδιναν για φαγητό το απέρριπτε, αποφάσισαν να επανενώσουν τα δύο ζώα.

 

 

Σύμφωνα με το protothema, ένας από τους εργαζόμενους του καταφυγίου ταξίδεψε για 14 ώρες στο καταφύγιο όπου βρισκόταν ο «καρδιακός» φίλος του τράγου και έφερε πίσω τον γαϊδαράκο, τα δύο ζώα επανενώθηκαν για πάντα και η στιγμή που συναντήθηκαν καταγράφηκε σε ένα συγκινητικό βίντεο!

Σημειώνεται, ότι είκοσι λεπτά μετά το σμίξιμό τους τα δύο ζώα αρχίσαν να τρώνε με ευχαρίστηση!

  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>