Thursday , February 13 2014
Breaking News
Home / ΣΕΞ-ΣΧΕΣΕΙΣ / Το καλύτερο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων

Το καλύτερο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων

  • Tweet

ημέρα των ερωτευμένωνΑναρωτιέστε ποιο είναι το καλύτερο δώρο για του Αγίου; Ανησυχείτε ότι μπορεί να σας κοστίσει μια περιουσία; Μια βρετανική δημοσκόπηση έρχεται να σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να επιλέξετε το ιδανικό δώρο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης οι γυναίκες δεν χρειάζονται ακριβά δώρα: ένα μπουκέτο λουλούδια μάλιστα είναι το καλύτερο δώρο για την πλειοψηφία των γυναικών.

Οι άντρες από την άλλη πλευρά μπορούν να ικανοποιηθούν με ένα φιλί και ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι με τη σύντροφό τους να έχει μαγειρέψει
γι’ αυτούς, ενώ ένας στους δέκα θα έλεγε ναι και στα λουλούδια.

Όλοι μάλιστα οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση (περίπου 5.000 άνδρες και γυναίκες) ανέφεραν ότι ένα φιλί είναι το πιο σημαντικό δώρο. Το 65% των γυναικών θεωρεί ότι το αμέσως επόμενο καλύτερο δώρο είναι ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ακόμη το 60% των γυναικών και περισσότεροι από τους μισούς άνδρες ανέφεραν ότι είναι ένα θερμό μήνυμα στο κινητό αποτελεί ένα πολύ καλό δώρο για αυτούς.

Η έρευνα προκύπτει ότι πολλές μικρές πράξεις σημαίνουν πολλά τόσο για τους άντρες όσο και για γυναίκες, ενώ δεν κοστίζουν τίποτα.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε λοιπόν για το δώρο που θα κάνετε στο ταίρι σας  την ημέρα του έρωτα, αφού δεν είναι τα ακριβά δώρα εκείνα που εντυπωσιάζουν, αλλά οι τρυφερές χειρονομίες.

Παρόλο που τα ευρήματα δείχνουν ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, η ανάγκη για μικρές πράξεις αγάπης και τρυφερότητας είναι κοινές στα δύο φύλα.

 

Πηγή: PATHFINDER

  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>