Wednesday , February 12 2014
Breaking News
Home / ΣΕΞ-ΣΧΕΣΕΙΣ / Ποιοι Σεξο-μύθοι δολοφονούν την ερωτική ζωή!

Ποιοι Σεξο-μύθοι δολοφονούν την ερωτική ζωή!

  • Tweet
ερωτική ζωήΗ ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι απανταχού ερωτευμένοι κάνουν σχέδια για την ημέρα εκείνη. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι σεξο-μύθοι που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή. 
Από το ”μέγεθος”  των προσόντων του άνδρα έως το περιβόητο σημείο G  που ψάχνουν άπαντες εναγωνίως αλλά και στο ότι ο ιδανικός οργασμός πρέπει οπωσδήποτε να είναι ταυτόχρονος.
Τελικά  μήπως όλοι αυτοί οι ”αστικοί μύθοι” δηλητηριάζουν την ερωτική σας ζωή; 
ψάχνοντας το σημείο  G 
Αν και οι γνώμες διίστανται οι  περισσότεροι ειδικοί τείνουν να συμφωνήσουν πως το συγκεκριμένο ανατομικό σημείο εντοπίζεται μόνο σε ορισμένες γυναίκες. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από ομάδα επιστημόνων του King’s College του Λονδίνου, στην οποία συμμετείχαν 1800 γυναίκες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σημείο G δεν υπάρχει!
Για το λόγο αυτό οι ειδικοί συμβουλεύουν να πάψουν οι άνδρες να ψάχνουν αυτό το «μαγικό» σημείο.
Το …µέγεθος µετράει 
Το… ”μέγεθος” των προσόντων αν και προκαλεί έντονο άγχος και στρες σε αρκετούς άνδρες οι επιστήμονες καθιστούν σαφές ότι τα πλούσια προσόντα δεν έχουν καμία σχέση με τη ποιότητα των ερωτικών επαφών.
Η αυτοϊκανοποίηση ανδρικό προνόμιο
Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου «Κίνσεϊ», που ασχολείται με τη μελέτη της σεξουαλικότητας, το 60% των ανδρών και το 40% των γυναικών που συμμετείχαν σε σχετική μελέτη, υπσοτήριξαν ότι αυτοϊκανοποιούνται, ενώ ελληνική έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες σε ποσοστό 60% καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση και αντλούν ευχαρίστηση από αυτήν.
Ιδανικός ο ταυτόχρονος οργασμός
Η αντίληψη που επικρατεί ότι ο ταυτόχρονος οργασμός δημιουργεί μια αίσθηση  ηδονής δεν τεκμηριώνεται από καμία έρευνα.Μάλιστα αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα που αναφέρουν τα ζευγάρια καθώς στην προσπάθειά τους να  επιτύχουν αυτό το στόχο …”χάνονται στη μετάφραση”
Η στυτική δυσλειτουργία οφείλεται πάντα σε άγχος. 
Πολλοί άνδρες σε κάποια φάση της ζωής  τους που βιώνουν έντονο άγχος θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό.
Στην περίπτωση όμως που επιμένει καλό είναι να απευθυνθείτε στον ειδικό γιατρό αφού μπορεί να κρύβονται άλλα προβλήματα υγείας, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα ή οι διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος.
 Ταινίες ερωτικού περιεχομένου μόνο για όσους έχουν προβλήματα
 «Οι ταινίες πορνό συμβάλλουν στην αύξηση της λίμπιντο ενώ ταυτόχρονα βγάζουν το ζευγάρι  από τη ρουτίνα», δήλωσε ο κ. Φρανσουά Κράους, επικεφαλής γαλλικής έρευνας σχετικά με την παρακολούθηση ταινιών ερωτικού περιεχομένου από ζευγάρια.
Οστρακοειδή για μεγάλες επιδόσεις 
 Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, προκειμένου να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες συγκεκριμένων τροφών που θεωρούνται αφροδισιακές, θα έπρεπε να καταναλώσουμε τεράστιες ποσότητες οι οποίοες όμως θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε άλλου είδους προβλήματα.
Για την διατήρηση της καλής σεξουαλικής υγείας οι σεξολόγοι θεωρούν «κλειδί» την ισορροπημένη διατροφή, η οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, σε συνδυασμό με τη συχνή άσκηση.
Πηγή : Iatropedia.gr
  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>