Καλως ήρθατε στον φυσικό κόσμο της   VitaMelia

 

ΜΑΘΕ,  ΝΙΩΣΕ,  ΖΗΣΕ,  ΔΡΑΣΕ…

 

 

Η VitaMelia δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για την πρόληψη της υγείας, της ομορφιάς και του περιβάλλοντος. Με μια κληρονομιά 15 ετών τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας η ελληνική αγορά φιλοξενεί πλέον τα πιστοποιημένα προϊόντα VitaMelia (καλύτερη ζωή).

Φυσικά συμπληρώματα διατροφής
Πηγή σωστής διατροφής και υγείας. Η φύση εμπνέει και σε συνεργασία με την επιστήμη εξελίσσει προϊόντα τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα της υγείας μας. Φυσικές υπερ – τροφές που η ίδια η φύση, μας προσφέρει δίνοντας μας τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσουμε.

Βιολογικά θεραπευτικά καλλυντικά
Φυσικές συνταγές ομορφιάς, για την αναγένηση του δέρματος, γιατί η επιδερμίδα αξίζει ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση. Ιδιαίτερα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος με βιολογική και θεραπευτική δράση για την ενίσχυση της επιδερμίδας.

Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού
Με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον, φέρνουμε τη φύση στο σπίτι σας δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού αυστηρών προδιαγραφών, βιοδιασπώμενα και μη τοξικά. Προσφέρουμε μια εύκολη λύση και σίγουρη καθαριότητα με μυκητοκτόνο και μικροβιοκτόνο αποτέλεσμα.

Επιστροφή λοιπόν στη φύση και σε αυτά που μας προσφέρει. Η VitaMelia είναι μια ελληνική Εταιρία Κοινωνικού Marketing γι’ αυτό και δρα ανθρωποκεντρικά.
Όραμά μας είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο είδος μας, διατηρώντας όμως αναλλοίωτο τον ηθικό και κοινωνικό μας ρόλο.
Στόχος μας η ωφελιμότητα από τα προϊόντα μας και η συνεχής προσπάθειά μας να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Στη VitaMelia έχουμε επίκεντρο τον άνθρωπο και σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του!

 

 

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛ. 99758754
ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΛΑΒΡΙΚ
SALES MANAGER