Saturday , August 24 2013
Breaking News
You are here: Home / ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Ελέγξτε το σπίτι σας από παντού: Το dLAN LiveCam της devolo τώρα και για Mac OS X

Ελέγξτε το σπίτι σας από παντού: Το dLAN LiveCam της devolo τώρα και για Mac OS X

  • Tweet

Το λογισμικό dLAN LiveCam της devolo διατίθεται πλέον εντελώς δωρεάν προς download, εκτός από το iOS και στην έκδοση Mac OS X, του λειτουργικού συστήματος της Apple για desktop και notebooks.

Με την αναβάθμιση αυτή, δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στη λειτουργικότητα της κάμερας Powerline LiveCam της devolo αφού με το dLAN LiveCam έχει κανείς πάντα το σπίτι υπό τον έλεγχό του. Είτε πρόκειται για την παρακολούθηση της ιδιοκτησίας του, ή για τα κατοικίδια ζώα του, ή ακόμη και ως εσωτερική επέκταση του οπτικού σήματος από κάμερες για μωρά (Babyphones) η dLAN LiveCam βρίσκει πολλές εφαρμογές.

Η ροή βίντεο της LiveCam μπορεί να ληφθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και στις διακοπές, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ίδια άνεση, μεγαλύτερη ευελιξία

Ένας γρήγορος έλεγχος των e-mail και να δούμε και αν όλα είναι υπό έλεγχο στο σπίτι. Εύκολα, με το νέο λογισμικό LiveCam για υπολογιστές Apple, μεταξύ αυτών MacBook, iMac και άλλες παρόμοιες συσκευές, που τους δίνει πλέον τη δυνατότητα της άριστης συνεργασία με την dLAN LiveCam της devolo.

Η εύκολη στη χρήση εφαρμογή, απεικονίζει Livestream της κάμερας και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της κάμερας και των λειτουργιών της, όπως για παράδειγμα fine-tuning στην ποιότητα της εικόνας. Μεταξύ των εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος που υποστηρίζονται, είναι το Mac OS X 10.7 και 10.8.

Το λογισμικό dLAN LiveCam είναι άμεσα διαθέσιμο, εντελώς δωρεάν προς download, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.devolo.com. Σημειώνεται δε, ότι οι υπόλοιπες εκδόσεις της εφαρμογής (για iOS και Android καθώς και για Windows καιLinux) μπορούν να χρησιμοποιούνται παράλληλα.

Εγκατάσταση της κάμερας σε λιγότερο από 5 λεπτά

Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 μόλις λεπτά, αφού μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος (Powerline) δεν απαιτείται πλέον πολύπλοκη καλωδίωση. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται αυτόματα το καλώδιο βίντεο.

Μικρή βιντεοκάμερα με μεγάλες δυνατότητες

Το λευκό, συμπαγές περίβλημα της dLAN LiveCam επιτρέπει τη διακριτική τοποθέτηση της σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι. Το καλώδιο τροφοδοσίας χρησιμεύει τόσο για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος όσο και για τη μεταφορά βίντεο, ενώ το άνετο μήκος των 2,5 μέτρων είναι αρκετό για να καλύψει και μακρινές αποστάσεις τοποθέτησης μέσα στο σπίτι.

Η περιστρεφόμενη (κάθετα και οριζόντια) κεφαλή της κάμερας επιτρέπει την προσαρμογή της σε οποιαδήποτε περιοχή υποδοχής. Δώδεκα ισχυρά υπέρυθρα LED παρέχουν καλή ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέχρι και στο σκοτάδι.

Πηγή.Pathfinder.gr

  • Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Scroll To Top
shared on wplocker.com